Monday 25 November 2013

Hei, jälleen kerran.

Päätin sitten aloittaa uuden blogin. Taas. 
Vietettyäni nuoruuteni (tai siis lapsuuteni, let's be real) LiveJournalissa, muoti- ja musiikkiblogiakin kirjoittaneena ja lopulta jonkinmoiselle lifestyle-linjalle (oksennus) lähteneenä bloggauksesta on vaikea päästä eroon. Facebookia ei kehtaa koko ajan spammata, Twitter on liian lyhyt kaikille höpinöilleni eikä kavereiden ja poikaystävän korvia viitsi aina rasittaa. Tässä siis ollaan. Kai pitäisi ihan ensikäteen myöntä, että bloggauksessa paheeni on laiskuus. Tai siis oli, koska nyt alkaa uusi, uljas kirjoittaminen jota ei kaiken maailman Netflixit pilaa! 
Notting Hill Carnevalilla tänä kesänä, allekirjoittanut keskellä erittäin innostuneena.
Olen sen verran monta ensipostausta kirjoittanut, että luulisi sen nyt jo tulevan itsestään. Silti tämä on musta aina yhtä kiusallista. Sivupalkista voi nähdä ihanan naamatauluni ja lukea pienen tiivistyksen kuka olen ja mitä teen, mutta kai jotain henkilökohtaisempaakin olisi hyvä sanoa. Eli siis, hei vaan! Nimeni on Anna, asun kaakkois-Lontoossa kolmen suomalaistytön (joista kahdella on blogitkin: Paula ja Johanna), yhden Pohjois-Irlantilaisen jäbykän ja moniongelmaisen kissan kanssa. Valmistun (toivottavasti, hehe) ensi vuonna Goldsmithsin yliopistosta, jossa opiskelen historiaa ja politiikkaa. Goldsmiths on taiteisiin ja humanistisiin tieteisiin keskittynyt yliopisto, jossa on asenne on hyvinkin vassari eikä niistä paljonpuhutuista hipstereistäkään ole puutetta. Palataan kouluun ja Lontooseen kuitenkin myöhemmin, ihan omissa postauksissaan.

Goldsmiths; kaiken stressin syvin olemus mutta silti aika ihana paikka.
Blogin sisältö tulee olemaan mitä ikinä mieleeni tuleekaan, mutta eiköhän painopiste ole ihan omassa elämässäni. Äidillehän kaikki ulkomailla asuvat taitavat oikeasti kirjoittaa.

No comments:

Post a Comment